‘Uw transformatie effectief aangepakt’

‘Wij versnellen uw strategische agenda gedurende verandering, door deskundige kennis en middelen op maat te leveren om op lange termijn waarde te creëren.’

Diensten

Wij begeleiden onze klanten bij uitdagende transformaties. Samen definiëren we de gewenste eindtoestand en stemmen we de resources af, waarbij we capaciteit en deskundige kennis toevoegen aan de interne teams wanneer dat nodig is.

De diensten die wij leveren kunnen als volgt samengevat:

Fusies & Overnames

‘Van due diligence tot integratie na fusie’

Bedrijfsherstructurering

‘Fit for growth’

Verandermanagement

‘Verandering is de enige constante’

HR Resourcing Oplossingen

‘Waarde toevoegen met mensen’

Business Process
Redesign

‘Optimalisatie van klantwaarde’

HR Transformatie

‘Business gedreven HR’

Over ons

Wij zijn een boutique HR advies/interim bureau en werken voor een breed scala aan branches, variërend van grote beursgenoteerde ondernemingen tot kleinere particuliere ondernemingen. De meeste van onze klanten opereren internationaal in de profitsector.

We hebben een uitgebreide achtergrond in verschillende soorten transformaties, zoals herontwerp van bedrijfsprocessen, herstructurering (afslanking/rightsizing/integratie/ontvlechting), cultuurverandering, HR-transformatie en fusies en overnames. Kortom: business gedreven HR tijdens organisatietransformatie.

Dit stelt ons in staat om snel tot de kern van het probleem door te dringen, samen met onze klant de uitdaging te verkennen, te analyseren en een eerste oplossing op te stellen met duidelijke mijlpalen en actiepunten. We leggen de vereiste capaciteit en expertise vast in een ‘resource plan’ waarmee we de klus kunnen klaren en zowel tijdens als na de transitie waarde en ondersteuning bieden. In sommige gevallen worden we later in een proces betrokken wanneer een transformatietraject een ‘boost’ nodig heeft in voortgang.

Doordat we werken met de beste en slimste interim professionals, die we allemaal kennen en vertrouwen, zijn we in staat om organisch snel op of af te schalen, in te haken en te ‘ademen’ met de organisatie. Voor ons is ons werk succesvol als we tastbare resultaten behalen op het gebied van gezonde en toekomstbestendige organisaties, verhoogde omzet en betrokkenheid van de medewerkers.

Wij zorgen ervoor dat eigenaarschap en ‘lessons learned’ van onze projecten worden overgedragen aan uw bedrijf, waar de kennis thuishoort.

Lees meer Lees minder

Laatste opdrachten

‘Tijdens onze samenwerking gaven ze ons het gevoel dat ons transitieproces geheel onder controle was en gaven ze ons op die manier rust’.
(referentie HR&O-bestuurslid na complexe M&A-transitie)

‘De HR-uitdagingen waren talrijk en ons interne team had op verschillende momenten begeleiding nodig; we kijken ernaar uit om in de toekomst met HR Transition samen te werken
(CFO-referentie na een groot herstructureringsproces)

Lees meer op onze klantenpagina

Nieuws & Inzichten

Succesvolle projectoplevering @ PVH Corp. (06/2022)

Lees meer

De Clercq Advocaten & HR Transition organiseren webinar ‘Survival of the fittest’ (06/2022)

Lees meer

Kholood Agha treedt in dienst bij PVH Dubai als HR Manager (04/2022)

Lees meer

Lees alle inzichten