Interim professionals

Uitdagende opdrachten
met inspirerende professionals

We hechten veel waarde aan het sterke netwerk van interim professionals dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Dankzij hen kunnen we waarde toevoegen voor onze klanten, tastbare en uitstekende resultaten leveren en met een glimlach op ons gezicht aan het werk gaan! We investeren tijd en moeite om ons netwerk ‘alive and kicking’ te houden door regelmatig contact, mensen met elkaar in contact te brengen, best-practices te delen, leuke evenementen en regelmatige netwerkdiners. Dit is een wederzijds belang dat we delen in ons volledige interim-netwerk.

Wij streven naar een vertrouwd partnership met onze collega interim professionals, waardoor zij onze opdrachten verkiezen boven andere verzoeken en zelfs opdrachten doorgeven aan ons netwerk in gevallen waar dit de klant en/of het beoogde resultaat ten goede komt.

Elke interim professional blijft onafhankelijk en als zelfstandige werkzaam en werkt per opdracht  en flexibel samen met HR Transition, indien en wanneer de benodigde capaciteiten voor de opdracht en planning op elkaar kunnen worden afgestemd. De totale kosten zijn beperkt omdat HR Transition geen kantoorlocatie heeft, omdat we altijd ter plaatse zijn en zij aan zij met onze klanten werken.

Lees meer Lees minder

Waarom onze collega interim professionals ervoor kiezen om met HR Transition te werken:

 • Wij kunnen hen positioneren voor uitdagende opdrachten voor onze opdrachtgevers.
 • Synergie: onze waarde als team is hoger dan onze individuele waarde
 • Werken via HR Transition vermindert juridische risico’s
 • Having a laugh together’ is soms net zo belangrijk als het leveren van resultaat voor onze klant.
 • Wij bundelen onze krachten op opdrachtbasis, waardoor zij hun onafhankelijkheid behouden.
 • Vlotte betaling van facturen; we staan voor een snelle betaling en afhandeling van facturen.
 • Onderdeel worden van een groot, sterk netwerk van gelijkgestemde mensen

Als collectief zijn we in staat om te concurreren met de grootste adviesbureaus omdat we werken met de hoogst opgeleide ervaren professionals, in staat zijn om snel het juiste team samen te stellen zonder de overhead en omvang die grotere bedrijven met zich meebrengen.

De basis van ons netwerk wordt gevormd door de professionals die we al kennen en vertrouwen. Daarnaast ontmoeten en ervaren we bij elke opdracht nieuwe professionals in het proces. We blijven ons bestaande netwerk van professionals uitbreiden, benutten en vergroten om gelijkgestemde mensen met vergelijkbare doelen te vinden.

Mocht dit uw aandacht hebben getrokken, neem dan hier contact op voor een telefoontje of een kop koffie om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons interim netwerk met ervaren:

 • HR Directeuren en Managers
 • HR Consultants & Programma/ Projectmanagers
 • Financial Controllers met een ‘gevoel voor HR’
 • Lean Six Sigma Black Belts & Business Process Redesign Consultants
 • (HR) Strategen en Organizational Development experts
 • Data Analytics specialisten
 • Advocaten met Arbeidsrecht achtergrond
 • Talent Acquisitie specialisten (generalisten of specialist)
 • Communicatie Specialisten (ervaring met reorganisatie)

Lees meer over HR Professionals

Wat onze interim collega's over ons zeggen:

Voor mij onderscheidt HR transition zich in expertise, professionaliteit en hard werken . Bovendien zijn het fijne mensen om mee samen te werken.

Peter van der Linden, Legal Counsel, LindenLabourSolutions.

Lydia & Haakon (HR Transition) zijn naar mijn mening uiterst professioneel en een autoriteit in hun vakgebied, wat mij, in combinatie met de juiste dosis perspectief en humor een fan maakt.

Noortje Poot, Employer Brand Specialist, Pootentieel Recruitment Marketing

Ze zijn zeer nauwgezet in het matchen van de professional met hun opdrachtgevers en zorgen voor een accurate en relevante plaatsing. Hierdoor word ik tijdens mijn opdracht ook inhoudelijk uitgedaagd.

Saskia Hoogeveen

Het zijn fijne sparringpartners; oplossingsgericht, realistisch en zeer professioneel. Ze ondersteunen mij tegelijkertijd als professional en behartigen de belangen van de klant.

Tanja Snoeren

Lydia & Haakon hebben een indrukwekkende expertise in HR-praktijken in de VAE-regio. Ik ben blij dat ik de kans heb gehad om met hen samen te werken en ik hoop dat onze paden elkaar nog eens kruisen.

Rana Berjas